Boek nu direct uw vakantie

Voorzieningen

Steurshoeve biedt volwassen rustzoekers alle ruimte om te genieten van de natuur om hen heen. Het terrein van 4 hectare groot heeft prachtige paden met unieke doorkijkjes. Hier groeien onder andere hazelaars, duindoorns, walnootbomen en bramenstruiken. Zwaluwen kwetteren om het huis. Verscholen tussen de hazelaars vind je hier een heerlijke, hout gestookte sauna voor twee personen. Daar staat ook een royale tafel en er is een kampvuurcirkel. Wie yoga beoefent, vindt verschillende mooie plekken op het terrein. Wie daar ’s ochtends de zonnegroet doet, begint de dag energiek.

stripes

Sport en Ontspanning

Kampvuur
Vuur maakt je alert en heeft tegelijkertijd een rustgevend effect. Op onze kampvuurplaats kun je samen genieten van de dansende vlammen, het knetteren van het hout en de behaaglijke warmte.
Picknickplaats
De natuur nodigt je uit om naar buiten te komen. Stel je eigen picknickmand samen en geniet zorgeloos op onze picknickplaats. De tafel staat voor je klaar, middenin de natuur. Alle ruimte voor kijken, proeven en genieten.
Sauna
Wil je optimaal ontspannen? Maak dan gebruik van onze sauna middenin de natuur. Een sauna verhoogt je natuurlijke weerstand en verlicht stress. Je voelt je herboren, met zachte en ontspannen spieren en een heerlijk rozige huid.
Wandelen
Struin op je eigen tempo door stoer polderlandschap of rommelig grasland vol weidevogels. Verken de lange dijken langs ruw water en broeierige moerassen. Of voel het rulle zand van de brede duinen en het strand.
Fietsen
In welke windrichting je ook vertrekt, hier is het landschap zo rijk dat de aanblik ervan je steeds verrast. Kies één van de fietsroutes en laat je leiden langs natuurgebieden, monumenten en kalme dorpen.
Yoga
Yoga in de zilte buitenlucht, zorgt voor een extra dimensie. Lekker met je voeten in het gras, je voelt de wind langs je lichaam, de zon op je huid en je hoort het geluid van vogels en branding op de achtergrond.
stripes